مقاله آموزشی معرفی انواع و کاربردهای رله ها
رله نوعی کلید الکتریکی سریع یا بیدرنگ است که با هدایت یک مدار الکتریکی دیگر باز و بسته میشود. روش کنترل باز و بسته شدن این کلید الکتریکی به صورتهای مختلف مکانیکی، حرارتی، مغناطیسی، الکترو استاتیک و… میباشد. رله را ژوزف هانری در سال ۱۸۳۵ میلادی اختراع کرد. مقاله آموزشی معرفی انواع و کاربردهای رله ها را میتوانید از دیجی ای ام سی دریافت کنید.
از آنجا که رله میتواند جریانی قویتر از جریان ورودی را هدایت کند، به معنی وسیعتر میتوان آن را نوعی تقویت کننده نیز دانست . در گذشته رلهها معمولاً با سیم پیچ ساخته میشد و از جریان برق برای تولید میدان مغناطیسی و باز و بسته کردن مدار سود میبرد. امروزه بسیاری از رلهها به صورت حالت جامد ساخته میشوند و اجزای متحرک ندارند. مقاله آموزشی معرفی انواع و کاربردهای رله ها
رله سنجشی :
در رلههای سنجشیِ دقت و حساسیت معینی تعریف میشود تا در موقع تغییر کردن یک کمیت الکتریکی یا یک کمیت فیزیکی دیگری شروع به کار کند. چنین رلهای برای مقدار معینی از یک کمیت مشخص تنظیم میشود و اگر آن کمیت از مقدار تعیین و تنظیم شده کمتر یا بیشتر باشد رله آن تغییرات را میسنجد. رله سنجشی دو نوع دارد: ساده و مرکب. رله سنجشی ساده اغلب دارای یک سیم پیچی تحریک شونده میباشد که در اثر تغییر جریان یا ولتاژ تحریک و موجب وصل شدن کنتاکتی میشود.
عنوان مقاله : مقاله آموزشی معرفی انواع و کاربردهای رله ها
تهیه کننده : –
تعداد صفحات : ۲۰
زبان : فارسی
دانلود – ۱ مگابایت
رمز فایل : digiemc.com